Ideoitanne ja toiveitanne tarvitaan ja toivotaan. Ehdotuksenne ja ideanne voitte jättää esim. palautelomakkeen kautta.

Terveisin Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n hallitus.

____________________________________________________________ 


VUOSI 2020
 
HYVÄT JÄSENET!
Muistattehan seurata nettisivujamme jossa ilmoitamme tulevista tapahtumista. Päivitämme tänne koko ajan uutta tietoa yhdistyksemme toiminnasta. Jos jotain kysyttävää ilmenee, ottakaa rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan Sirpa Parviaiseen 040-5104354 tai varapuheenjohtajaan Aila Sorvaliin 050-572 8870. Myös muiden hallituksen jäsenten yhteistiedot löydät nettisivuiltamme! TERVETULOA ROHKEASTI TAPAHTUMIIN MUKAAN!
Pohjois-Savon munuais-ja maksayhdistys ry   07.‎08.‎2020
 
 Arvoisa jäsen,
 
Kesäkuun 6. päivä pidettiin yhdistyksen vuosikokous ja siellä ei onnistuttu valitsemaan yhdistykselle uutta hallitusta. Syyskuun 5. 2020 Taruniemessä on vuosikokouksen jatkokokous, jonka ainoa tarkoitus on saada uusi hallitus kasaan. Toivomme, että ne jotka kokevat yhdistyksen toiminnan tärkeäksi miettisivät, onko heistä jatkossa toimimaan yhdistyksen hallituksessa. Toivomme myös, että mietitte onko lähipiirissänne tai tuttavissa sopivia ihmisiä toimintaan, kaikki apu on nyt tarpeen. Jos uutta hallitusta ei yhdistykselle saada valittua, ei Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry voi jatkaa toimintaansa.
Yhdistys on toiminnut menestyksekkäästi jo 46 vuoden ajan ja jäsenmääräkin on 360. Nykyinen hallitus on toiminut melko pitkään samojen ihmisten vetämänä. Usealla hallituksen jäsenellä tuleekin nyt täyteen sääntöjen mukainen maksimi työskentelyaika hallituksessa eivätkä he siis voi enää jatkaa hallitustyöskentelyä. Osa hallituksen jäsenistä joutuu lopettamaan henkilökohtaisten elämänhaasteiden vuoksi.
Jos mietit nyt tai jo aiemmin olet ajatellut, että yhdistystoiminta voisi olla sinulle sopivaa, toimi nyt.
Tarkemmat tiedustelut Sirpa Parviainen p.040 510 4354
Tämä kirje toimii myös kutsuna vuosikokouksen jatkokokoukseen 5.9.2020 klo 13:00 Taruniemessä . Osoite Ritisenlahti 152,  70870 Hiltulanlahti
 
 Terveisin Pohjois-Savon munuais-ja maksayhdistyksen hallitus

Lisätietoja yhdistyksen kotisivuilla www.psmuma.fi  tai www.musili.fi/psmuma olemme myös facebookissa www.facebook.com/psmuma
tai yhdistyksen puheenjohtajalta sirpa.parviainen(at)suomi24.fi, puh.040 510 4354


 

 

 
Powered by Smart Kotisivutyökalu